Khamis, 6 Ogos 2015

SOKONG SPRM : PEMBANGKANG MUDAH LUPA ATAU BUAT-BUAT LUPA ???


Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mengucapkan terima kasih di atas kunjungan kira-kira 10 wakil rakyat pembangkang ke ibu pejabatnya di Putrajaya pagi ini.

Pengarah Komunikasi Strategiknya, Datuk Rohaizad Yaakob berkata, beliau mengucapkan terima kasih terhadap sokongan yang diberikan.

"Terima kasih banyak-banyak kerana beri sokongan pada SPRM.

"Kami buat kerja kami sehabis baik secara jujur, telus dan sepenuh masa," katanya dalam sidang media di perkarangan ibu pejabat SPRM di Putrajaya hari ini.

Antara wakil rakyat yang hadir ialah Ahli Parlimen Permatang Pauh, Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail, Ahli Parlimen Gelang Patah Lim Kit Siang dan Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad. Turut hadir ialah Pengerusi Gerakan Harapan Baru (GHB) Mohamad Sabu dan MP Pandan, Rafizi Ramli.

Artikel Malaysiakini


HEBATNYA PEMBANGKANG DI MALAYSIA INI DISEBABKAN MEREKA BOLEH BERTINDAK MENUKAR WARNA BAK SESUMPAH. TINDAKAN YANG DILIHAT AMAT-AMATLAH MURAHAN SEKALI.

KITA MASIH INGAT, SEWAKTU KES KEMATIAN TEOH BENG HOCK DULU, KREADIBILITI SPRM DICALAR DENGAN TERUK SEKALI OLEH ORANG YANG SAMA YANG DATANG KE PEJABAT SPRM UNTUK MEMBERIKAN SOKONGAN HARI INI.

TIDAK LAH MENJADI SATU KESALAHAN UNTUK PIHAK PEMBANGKANG MENYATAKAN SOKONGAN KEPADA SPRM. CUMA RAKYAT MALAYSIA TIDAK PERLULAH TERMAKAN PERMAINAN POLITIK MURAHAN PEMBANGKANG. SOKONGAN YANG DIBERIKAN INI HANYALAH WAYANG SEMATA-MATA UNTUK MENDAPATKAN KEUNTUNGAN POLITIK.

@ Sent From Samsung Note II
Wechat : sarawakguerreiro
BBM Pin : 567E95DF
            

0 ulasan:

Catat Ulasan