Ahad, 12 April 2015

TERDESAK GILA : #SARAWAK4SARAWAKIAN MUKA TAK MALU


Penganjuran Anugerah dan Festival Filem Antarabangsa ASEAN (AIFFA) 2015 cuba dicemari oleh individu yang dipercayai ahli Sarawak For Sarawakian (S4S) (Referendum).

Sewaktu Gala Night AIFFA di Borneo Convention Centre Kuching (BCCK) pada malam semalam individu yang menggenakan pakaian S4S menunggu di depan pintu dewan dan cuba mempromosikan baju kepada hadirin yang hadir. Agak malang bagi individu tersebut, tiada seorang pun yang mempedulikan dia.


Mungkin individu ini cuba untuk mencari selibriti seperti Jackie Chan untuk mendapatkan promosi percuma S4S agar dia boleh mengambil gambar dan seterusnya memuatnaik di media sosial dengan caption  JACKIE CHAN SUPPORT SARAWAK FOR SARAWAKIAN. 

#IDEALAPUK

@ Sent From HTC Butterfly
            

14 ulasan:

  1. Apa salah die pakai baju? Kalau x pakai baju??? Lagi la kan....

    BalasPadam
  2. Apa salah die pakai baju? Kalau x pakai baju??? Lagi la kan....

    BalasPadam
  3. x ada apa yg nak dimalukan...mereka bknnya kacau org pun..

    BalasPadam
  4. Biar semua tahu la tu..
    saya salute tu sbb sy x mampymu buat
    daripada duduk diam saja melihat hak rakyat sarawak dimonopoli mereka seberang

    BalasPadam
  5. S4S

    Better than unpatriotic Sarawakians who suck Malayan colonial masters

    BalasPadam
  6. Malaya tkut jatuh miskin bila sarawak dan sabah kluar malaysia...

    BalasPadam
  7. Admin banggang. Yes, Negara Sarawak is not belongs to Federation of Malaysia.... Shame on malayan

    BalasPadam
  8. syarikat filem semenanjung mmg tak guna... buat apa masuk Sarawak. kamu org bukan politk kenapa nak komen kami yang di Sarawak. Stupid/Bodoh!

    BalasPadam
  9. Shitty Idris Buang and abdul halim and pbb..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siapa itu Idris Buang dan Abdul Halim ???

      Padam
  10. singapor yg kaya raya pun teringin sgt nak masuk malaysia..korang nak kuar nape?..kalau dah kuar nanti jgn nyesal pulak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nang bebena..nang paloi..bila singapore maok msk malaysia..?suka ati ja nya..

      Padam
  11. paloi...bila singapore nak masuk malaysia..get your fact right..paloi..

    BalasPadam
  12. Saya orang Singapura...memang tahu Singapura masih ada hati untuk bergabung dengan Malaysia...

    BalasPadam