Selasa, 14 April 2015

DAP MASUK PETRAJAYA : MANA LAGI TEMPAT PKR MAHU BERTANDING


Pakatan Rakyat semakin hari semakin kucar kacir. Mereka seolah-olah sudah berpatah arang di antara satu sama lain. Tiada lagi yang dinamakan PAKATAN. Semuanya mementingkan diri sendiri. Mana yang boleh dipancung, meraka akan pancung. Itulah senario terkini Pakatan Rakyat Sarawak.

Setelah kawasan di Miri menjadi korban DAP dan PAS [Baca Disini], PKR kini berkemungkinan akan terlepas DUN-DUN di kawasan Petrajaya, kawasan yang menjadi antara kubu kuat mereka.

Di dalam status Facebook Abdul Aziz Isa, Pembantu Khas YB Chong Chieng Jen, dia telah dengan sengaja membangkitkan persoalan MAMPUKAH DAP MENAWAN TAMPUK PEMERINTAHAN DI PETRA JAYA?


Abdul Aziz Isa dengan SOMBONG dan BONGKAKNYA (sesuai dengan perangai ahli DAP) mengeluarkan kenyataan di atas tanpa peduli perasaan pimpinan serta ahli-ahli PKR di kawasan Petrajaya. Selain itu, Abdul Aziz Isa bertanya ADAKAH RAKYAT SARAWAK SUDAH BERSEDIA UNTUK MEMILIH DAP MENERAJUI KEPIMPINAN NEGERI ? Maknanya di sini DAP akan bertanding LEBIH BANYAK KERUSI (termasuk kerusi PKR dan PAS) untuk menjadikan pemimpin DAP KETUA MENTERI SARAWAK

TAHNIAH DAN SYABAS DIUCAPKAN KERANA ABDUL AZIZ ISA MEMBANTU MENGHANCURKAN PAKATAN RAKYAT SARAWAK. SEMOGA DENGAN PENGORBANAN ABDUL AZIZ ISA YANG SANGGUP DICERNA DAN DIHINA AHLI-AHLI PKR DAN PAS MEMBOLEHKAN BELIAU DICALONKAN SEBAGAI CALON DAP DUN TUPONG.

@ Sent From HTC Butterfly

            

0 ulasan:

Catat Ulasan