Isnin, 25 Januari 2016

SEDIH NEWS :BERPELUKAN TANDA JABU AKAN BERUNDUR ???


Cakap-cakap dari kalangan warga PBB mengatakan Datuk Patinggi Tan Sri Alfred Jabu Numpang akan mengundurkan diri pada PRN akan datang. Gosip ini datang bilamana ramai yang melihat Datuk Patinggi Tan Sri Alfred Jabu Numpang berpelukan dengan pimpinan PBB semasa mesyuarat PBB semalam. Gosip yang panas ini telahpun viral di media arus perdana dan juga media sosial. 

Petikan daripada portal Borneo Post pula menafikan Datuk Patinggi Tan Sri Alfred Jabu Numpang akan berundur. 

“Kami berpelukan bukan kerana saya akan berundur tetapi meraikan kejayaan dan komitmen PBB dalam Barisan Nasional (BN) dan ia adalah hari jadi saya,”

SEKIRANYA BENAR BERITA PENGUNDURAN DATUK PATINGGI TAN SRI ALFRED JABU NUMPANG  PADA PRN AKAN DATANG, BERITA INI AMATLAH MENYEDIHKAN BAGI RAKYAT DI KAWASAN BETONG.

DATUK PATINGGI TAN SRI ALFRED JABU NUMPANG TELAH BANYAK MENUKAR LANSKAP PEMBANGUNAN DI BETONG DARI KAWASAN YANG DIPENUHI HUTAN MENJADI KAWASAN PEMBANGUNAN BARU DILENGKAPI DENGAN INFRASTUKTUR YANG TIDAK KALAH DENGAN KAWASAN BANDAR LAIN DI SARAWAK.

DIHARAP PENGGANTI DATUK PATINGGI TAN SRI ALFRED JABU NUMPANG MERUPAKAN SEORANG YANG BERWAWASAN SEPERTI BELIAU AGAR DAPAT MEMBAWA BETONG KE SATU TAHAP YANG BOLEH DIBANGGAKAN.

@ Sent From Samsung Note III
Wechat : sarawakguerreiro
            

0 ulasan:

Catat Ulasan