Sabtu, 23 Januari 2016

ADENAN OH ADENAN : PATUTLA PEMBANGKANG SARAWAK SEMAKIN 'MEROYAN'


Sedang ibu bapa dan pelajar di negeri lain sedang rungsing memikirkan isu penggantungan biasiswa JPA untuk kursus ijazah dan bursari Kementerian Pendidikan bagi program pra universiti seperti mana yang dilaporkan oleh akhbar Sin Chew Daily, ibu bapa dan pelajar di Sarawak boleh menarik nafas lega bilamana CM Adenan memandang perkara ini sebagai keutamaan.

CM Adenan dalam kenyataan di Facebook peribadi beliau telah berjanji akan membantu anak Sarawak yang terlibat. Beliau telah mengarahkan pihak Yayasan Sarawak mencari jalan penyelesaian terbaik dan beliau meminta pelajar Sarawak yang terkesan dengan perkara ini agar mengemukakan permasalahan kepada pihak kerajaan negeri.

KEPERIHATINAN CM ADENAN DENGAN ISU-ISU SEMASA YANG MELIBATKAN ANAK SARAWAK MEMBUKTIKAN BELIAU SEMEMANGNYA MERASAI DENYUT NADI RAKYAT SARAWAK. 

PEMIMPIN YANG BAGAIMANA LAGI KITA NAK CARI. SUDAHPUN TERBUKTI CM ADENAN MENGUTAMAKAN KESEJAHTERAAN RAKYAT SEMAMPU KUDRAT DAN KUASA YANG BELIAU ADA.

BUKAN MACAM PEMBANGKANG YANG HANYA TAHU BERCAKAP SEPERTI TONG KOSONG DAN MEROYAN ASYIK MENAFIKAN SUMBANGAN SERTA USAHA KERAJAAN BN SARAWAK.

@ Sent From Samsung Note III
Wechat : sarawakguerreiro
            

1 ulasan:

  1. Don't run away from the your enemies and from the people you hate. You must always be close to your enemies and you must always be with the people you hate.

    BalasPadam