Isnin, 17 November 2014

DAP BODOH : NIK AZIZ PERTAHAN ABDUL HADI
Musyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat membidas tindakan pemimpin DAP yang mempersoalkan ketidakhadiran Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang ke Mesyuarat Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat.

Katanya, perkara berkenaan seharusnya tidak dipersoalkan kerana Abdul Hadi mempunyai alasan yang tersendiri tidak dapat berbuat demikian.

“Dia (Abdul Hadi) tidak datang mesyuarat disebabkan malas atau uzur?. Kenapa paksa orang uzur hadir mesyuarat.

“Kerja ‘orang bodoh’ ini (mempersoalkan ketidakhadiran Abdul Hadi),” katanya memetik dari laporan Bernama.

Terdahulu, Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP meluluskan resolusi untuk mendesak Abdul Hadi hadir ke mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Rakyat.
Menurut Setiausaha Agungnya, Lim Guan Eng, Abdul Hadi perlu hadir bagi memastikan Pakatan Rakyat, gabungan PKR, DAP dan PAS berdaya maju serta mendapat keyakinan pengundi.

KEKALUTAN DI DALAM PAKATAN HARAM TERUTAMANYA HUBUNGAN DAP DAN PAS SEMAKIN BERCELARU. DAP YANG MERASAKAN MEREKA 'ABANG BESAR' SENANTIASA MEMBULI PAS. PAS PULAK SEMACAM MUKA TEMBOK MASIH JUGA BERADA DI DALAM TONG TAIK BERGELUMANG DENGAN DAP YANG MEREKA SENDIRI TAHU TIDAK MENGUNTUNGKAN PAS.

PERANGAI KURANG AJAR DAP PUSAT INI TIDAK JAUH BEZANYA DENGAN DAP SARAWAK. PAS SARAWAK SEUMPAMA TIDAK WUJUD DI DALAM PAKATAN HARAM DI SARAWAK. 

PAS JIKA PUNYA TELOR HENDAKLAH MELIHAT KEMBALI HUBUNGAN HARAM DENGAN DAP. SAMPAI BILA PAS HANYA DIGUNAKAN UNTUK MENJADI ANJING SALAKAN BILA PAKATAN HARAM MENGADAKAN DEMONSTRASI SEDANGKAN DAP TERMASUKLAH PKR BERISTIREHAT DI ATAS SOFA SAMBIL MENGHISAP CERUT DAN MENONGGAK BEER.


Wechat : sarawakguerreiro
BBM : 79CA2732

@ Sent From HTC ONE X

            

0 ulasan:

Catat Ulasan